GUIA PIRINEUS DEL MEDITERRANI A L'ATLÀNTIC

IVA incl., envío gratuito

Plazo de entrega De 1 a 3 Días laborables

ARTICLE DISPONIBLE

35,00€ (IVA inclós al preu)

En aquesta WEB no està habilitada la compra en línia. Si ets particular i vols adquirir algún exemplar de la guía, pots adquirir-lo a IPCENA-EdC o pots consultar les botigues per comarques on poder-la adquirir. Si vols visualitzar una mostra digitalitzada il·lustrada més amplia del contingut de la guia, fes clic AQUÍ


Aquesta guia neix amb l’objectiu de donar a conèixer els Pirineus en tota la seva amplitud i naturalitat, de forma il·lustrada. Es tracta d’una obra fantàstica que ens introdueix en l’ADN d’aquesta serralada, des del Mediterrani a l’Atlàntic, i des del nord al sud i de l’est a oest. És una petita i alhora una gran guia amb marcat caràcter divulgador i alhora defensora de la seva integritat i diversitat. Els Pirineus són un dels reservoris naturals d’Europa més grans, és un territori amb una biodiversitat extraordinària, on l’última espècie a arribar van ser les persones, raó per la qual no podem decidir el destí de la resta.


En tot cas hem d’estar agraïdes de poder gaudir d’un lloc tan meravellós i compartir amb respecte aquest gentil territori. Aquesta guia, també, ens il·lustra amb capítols de la seva història llunyana i actual, de l’adaptació rural d’una economia de subsistència. En definitiva, volem que sigui un respir d’esperança a la salvaguarda dels Pirineus, dels quals tenim el dret de gaudir i el deure de preservar, per ara i per sempre.

ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES

Títol: PIRINEUS del Mediterrani a
l’Atlàntic.
Subtítol: Guia il·lustrada
per conèixer la natura
ISBN: 978-8493662189
Any de publicació: 2020
Pàgines: 356
Idioma: Català
Format imprès: 15 x 2.4 x 21 cm
Edita: IPCENA-EdC
Dipòsit legal: L 732-2020
Impressió: Print Lleida. Gráficas Ochoa. En paper reciclat. FSC

Preu de venda al públic: 35€ (IVA inclós)

Created with Sketch.

El preu inclou l'IVA. En les comandes enviades des de IPCENA-EdC, també va inclòs les despeses d'enviament.

Disponibilitat d'estoc: ACTUALMENT DISPONIBLE

Created with Sketch.

Article actualment DISPONIBLE. En aquesta WEB no està habilitada la compra en línia. Si ets particular i vols adquirir algún exemplar de la guía, pots entrar a la botiga online de IPCENA-EdC o pots consultar les botigues de la teva comarca on poder-la adquirir.

Distribució a llibreries i comerços: Contactant amb IPCENA-EdC

Created with Sketch.

Si ets propietari d'una llibreria, botiga o comerç i t'interessa sol·licitar en dipòsit alguns exemplars. Posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem de la seva distribució. Opcionalment podeu sol·licitar també gratuïtament una prestatgeria de cartró per mostrar les guies al teu establiment.

Webmaster - Disseny web

Albert Sater (Ipcena-EdC)